Program

Nytt program publiceras inför säsongspremi

Letar du efter nya saker att göra under 2022, så har du kommit till rätt plats. 2022 ser ut att bli ett spännande år i Sverige med aktiviteter och evenemang för alla smaker. Här på Flunsan.se tittar vi på det kommande året och vad vi alla kan se fram emot.

Läsningen av Nyårsklockan leder oss in i 2022 med ett nytt syfte och är ofta inspirationen för att komma ur vinterhumöret och anta nya utmaningar. Programmet vi har konfigurerat här bör hjälpa dig att hålla dig sysselsatt under hela året när du inte tittar på Netflix eller spelar på ett nya casinosidor 2022.

januari 2022

MyDog är en av de största hundutställningarna i världen och den största i Sverige. Evenemanget samlar över 35 000 besökare och 9 000 hundar från hela Europa. Evenen kommer att äga rum 6 – 9 januari 2022. Det är en fantastisk dag ute för djurentusiaster och människor som vill bryta cykeln med att sitta inomhus.

februari 2022

Stockholm Design Week är ett årligt återkommande evenemang som erbjuder deltagarna en rad inspirerande evenemang, som alla äger rum i hjärtat av Stockholm. 2022 pågår den 7-13 februari, under samma vecka som design- och arkitekturmässan Stockholm Furniture & Light Fair.

mars 2022

Passion for Food är en respekterad, etablerad och uppskattad matmässa med tydliga värderingar. Denna matmässa är 100 % fokuserad på kvalitet och är perfekt för producenter, kockar och matälskare. Evenemanget äger rum på Nova Arena i Trollhättan 4-6 mars 2022.

april 2022

Andrea Bocelli besöker Sverige i april med en one night show i Stockholm på Ericsson Globe tis den 5 april 2022. Denna konsert är inte bara för rena operaälskare eftersom Andrea Bocelli är en av de artister som har lyckats korsa musikgenren rader och bli en händelse i sig själv.

maj 2022

Dagarna blir varmare och det är dags att börja tänka på utomhusevenemang! I Stockholm är valborgsmässofesten ett firande av vårens ankomst. Under denna festival kommer det att finnas en parad, konserter och dansföreställningar som äger rum hela dagen. Festligheterna fortsätter till kvällen vid eldens sken. Och bäst av allt? Denna festival är bara för ungdomar! Festivalen äger rum från den 31 april till den 1 maj 2022.

juni 2022

Juni är fylld av konserter med Alicia Keys, The Pet Shop Boys, Yes och Iggy Pop som ser till att alla musiksmak tillgodoses. Det här är månaden vi alla borde vara utomhus och njuta av våra vackra långa dagar. Utbudet av fantastiska konserter i juni 2022 är en av de mest spännande vi har sett på flera år.

juli 2022

Damlandslaget i fotboll tar sig an Nederländerna i en match där två av de bästa kvinnliga lagen i världen möts för att se vilka som kan komma ut i toppen. Helsingborgs Arts & Antiques Fair äger också rum från tor, 28 – sön, 31 juli 2022 för personer som söker ett evenemang med en helt annan atmosfär.

augusti 2022

I augusti öppnar Göteborgs filmfestival på Getaplatsen. Festivalen kommer att ha Göteborgs största gratis friluftsteater som tillhandahålls av Göteborgs Kulturkalasi. Festivalen kommer också att presentera filmer och utställningar. I år kommer festivalen att ha en serie filmer om Astrid Lindgren och den populära barnserien Pippi Långstrump, Annika-Sophia och Emil i Lönneberg.

september 2022

Black Stone Cherry är värd för en konsert i Stockholm den 18 september 2022. Evenemanget kommer att hållas på Ericsson Globe Arena.

Black Stone Cherry är ett hårdrocksband från Kentucky, USA. Bandet bildades 2000 och består av Chris Robertson, Ben Wells, John Fred Young och Jon Lawhon. Black Stone Cherry har släppt fyra album, med deras debutstudioalbum Stone Cold.

Bandet är kända för sina fantastiska liveshower och energiska framträdanden.

oktober 2022

Det pågår två stora evenemang i Stockholm i oktober 2022. Den årliga Stockholm Jazz Festival kommer att äga rum (med datum som ännu inte har bekräftats) tillsammans med ”Affordable Arts Festival”. Dessa evenemang är fantastiska eftersom de vanligtvis överlappar varandra och äger rum över hela staden. Det är en fantastisk tid på året att vara i Stockholm.

november 2022

November är Comic Con-månaden! På Comic Con Stockholm 4-6 november kan du uppleva cosplay i världsklass, träffa populära skådespelare och artister, eller bara spela nya spel före någon annan. Det är en magisk upplevelse för alla. De måste-se-evenemang

De stora evenemangen på Comic Con Stockholm är cosplay-mästerskapet, där 40 cosplayare tävlar om att bli korade till den bästa cosplayer de är, och de nordiska mästerskapen, där spelarna tävlar i ett urval av nya spel.

Comic Con Stockholm är det bästa stället att testa nya spel innan de kommer ut på marknaden. Förra året var konventet värd för spelare från hela världen, som tävlade i Super Smash Bros.

december 2022

December är fylld av julstämning. Ett av de mest populära evenemangen i Stockholm är julmarknaden i Gamla Stan. Det är lätt att hitta, inte långt från Kungliga slottet på Stortorget. På den marknaden kan besökarna hitta svenskt julgodis, glögg och en mängd olika svenskt hantverk och konsthantverk.

Stortorget är ett torg som är omgivet av butiker och restauranger, där du hittar en handfull internationella kedjor. Under dagen lockar torget vanligtvis lokala kontorsanställda, medan det på kvällen förvandlas till ett populärt tillhåll för lokalbefolkningen och turister.

Create AccountLog In Your Account