Äntligen är det dags igen, Familjekväll i Flunsan. Sorlet från den förväntansfulla publiken ökar i takt med att bänkarna fylls på. Damerna i gult går runt och säljer lotter, chefen själv, Swicky, går runt och pratar med folk. Hisingen by day parkerar som vanligt längst bak hos ljudteknikern Tony. Allt är med andra ord precis som det ska. 2012 fyller Flunsan 30 år och redan nu kan man komma med önskningar och funderingar om vilka artister och grupper man vill se nästa säsong när det ska firas rejält.

Sonya Hedenbratt som är kvällens huvudperson var många gånger i Flunsan och uppträdde i de flesta väder, kvällen då det hällregnade och hela publiken trängde ihop sig på scen för att stämma in i Knô daj in med Sonya och hennes musiker lever nog kvar hos de som var med. Parken var dessutom ett ställe som låg Sonya varmt om hjärtat. Låtarna som framförs väljs till en början med ett tombolahjul lånat från Teater Aftonstjärnan där kvällens föreställning spelats som är numrerat 1-20 och med Sonyas glada ansikte i mitten. Kvällens artister imponeras av publikens allsångsvana. Familjevällen på Flunsåsparken avslutas med låt hjärtat vara med och sedan beger sig alla hemåt efter ännu en kväll på Flunsåsparken Sveriges enda folkpark med fri entré