Oj,oj,oj vilken underbar kväll det var på Flunsåsparken Sveriges enda folkpark med fri entré. Kvällen började i vanlig ordning med allsång som leddes av Jane Johnzon. Publiken sjöng glatt med i bänk raderna och samtidigt skiner solen och alla är glada för nu är det fest på Flunsåsparken. Kvällens första artist på Flunsåsparken var Niklas Andersson en ständigt återkommande gäst på Flunsåsparken som har uppträtt både i och utanför Sverige. Det svänger riktigt bra när Niklas släpper loss med en rad discolåtar Flunsåsparkens John Travolta.

Kvällen fortsatte med en presentation av orkestern med ledning av Rickard Åström som fick en stund i rampljuset då dom spelade en riktig låt till publikens förtjusning. Sedan var det dags för tre tuffa brudar i lyxförpackning Lill-Babs, Siw och Ann-Louise som verkligen sjöng hela registret av gamla goa låtar. Det är bara till att konstatera att alla dessa tre damer i lyxförpackning kan fortfarande det vill säga visa var skåpet skall stå hur man underhåller publik på bästa sätt.

Senare under kvällen kom Niklas in på scen och sjöng tillsammans med Lill-Babs, Siw och Ann-Louise en abba låt och publiken klappade med och sjöng, jovisst är det en kväll att minnas på Flunsåsparken och se fram emot 2012 då det är 30-års jubileum. Som avslutning på kvällen var det fyrverkeri. Det är bara till att lyfta på hatten och säga vilken kväll man fick vara med om.