Nedräkning börjar för ännu en kväll på flunsan. Folk strömmar till det är mycket folk och förväntningar som är i luften, taktpinnen hålls av Bosse Carlsson återigen är det familjekväll på Flunsåsparken. Man skall sjunga och vara glad när man besöker Flunsåsparken nu äntligen börjar det. Bosse hälsar hela publiken välkomna till parken, känn er som hemma. Kvällens allsånger är bland annat leende guld bruna ögon, 34:an så att spån och flisor flög. Publiken sjunger glatt med under allsången.

Allsångshäfterna är ett måste tillsammans med lotterna på Flunsåsparken. Dans uppvisning av Flunsåsparkens flickorna visar sina talanger och det svänger gött med leende på läpparna och det är fest i parken. Kvällens första artist en Lerums kille Martin Gabriel en riktig duktig musiker som lirar gitarr. Musiken är verkligen örongodis för vuxna i sann Bryan Adams feeling. Martin hämtar mycket inspiration då han är ute och reser på vägarna då låtar skrivs.

Under kvällen agerade Bosse lekledare bak & framtävling ja/nej. En av deltagarna i denna tävling var en 90-årig gentleman som precis hade fyllt år. Hela parken stämde in hurra – rop. Nästa artist Sanna Nielsen en riktig sångfågel, en skönsjungande dam från Skåne som har hållit med musik i 15 år. River många goa låtar till publikens stora förtjusning och får många applåder. Sista spelningen för Sanna denna sommar innan
en välförtjänt vila kommer för denna sångfågel. Visst är Flunsåsparken bäst Sveriges enda folkpark med fri entré