Så börjar ännu en familjekväll i Flunsåsparken ta form i dessa glada sommartider. Lotter till både höger och vänster flyger mellan bänkraderna, allt är som vanligt en tisdag kväll i denna ända av Hisingen. Tystnaden lägger sig och förväntan stiger. Vinsterna i kvällens lotteri kommer som alltid från Flunsåsparkens sponsorer. Kvällens dirigent är Hasse Andersson, för många göteborgare en välkänd radioröst. Kvällens första allsång Jag tror på sommaren är något som vi skall göra. Publiken sjunger glatt med i bänkraderna.

Kvällens första artist i Flunsåsparken, Javiera, äntrar Flunsans scen med ett nummer från Chicago. Chrorus som i kväll delar scenen med Javiera har bl.a. uppträtt på Cabaré Lorentsberg. Det märks att trion trivs i Flunsan, Ronny är ju ett känt ansikte som värd för familjekvällarna för många. Publiken är uppvärmd och gungar glatt med. Javiera kliver på igen och sjunger en stämningsfull melodi, On my own en melodi från musikalen Le miséable.

Dobido-tävling med deltagare från publiken i Flunsåsparken ger många goa skratt och det konstateras att man inte kan kunna allt här i livet. Lena från Chorus kliver upp på scen river av en Route 66 som det svänger om. Hon har bl.a. jobbat på  Göteborgsoperan. Publiken applåderar glatt efter avslutad låt. Hasse kör ännu en från tv lånad tävling, denna gång med intron där publiken delas in i 3 delar med 1 lagledare per lag.

Efter tävlingen intar Javiera scenen igen med bla Memory, Barbara Streisands gamla paradlåt. Snart är det dags för lotteri, tävlingen där alla kan vinna något, det är vad man kallar för vinstgaranti kanske, fina priser från Flunsåsparkens sponsorer väntar på glada vinnare som har köpt lotter. Som avslutning på denna kväll kliver Chorus på scen igen och sveper med sig publiken tillbaka till 70-talet, Club 54 och härligt discogung på Sveriges enda folkpark med fri entré Flunsåsparken